Heren Sneakers

Witte Heren Sneakers vind je op WitteSneakers.nl

Op zoek naar witte heren sneakers? Op WitteSneakers.nl vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van witte sneakers voor mannen. Van de echte classics tot nieuwe releases. De beste witte heren sneakers vind je op WitteSneakers.nl.

Het dragen van witte heren sneakers is niet een trend die binnenkort zal verdwijnen. Elke man heeft wel een of meer paar van deze schoenen in de kast staan. Witte sneakers zijn de ideale keuze voor elke outfit. Witte schoenen zorgen ervoor dat je er fris uitziet. Wat je ook draagt, of waar je ook heen gaan, mooie witte sneakers zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Wij van WitteSneakers voorzien jou van de beste tips op het gebied van sneakers. Shop bij ons de populairste sneakermerken, met iconische modellen van onder andere Nike, Puma, Adidas, New Balance, Reebok en Vans. Zoek naar het model wat bij jou past en laat je inspireren.

Witte sneakers heren

Ben je op zoek naar witte sneakers voor heren? Dan ben je bij Witte Sneakers aan het juiste adres. We selecteren voor jou de vetste sneakers en de nieuwste trends en looks op het gebied van sneakers. Ook besteden we aandacht aan verschillende sneaker materialen. Hou onze website dan ook goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Nike sneakers heren

Denk je aan een sneakermerk dan is de kans groot dat Nike het eerste in je hoofd opkomt. Dit iconische sportbedrijf staat al 50 jaar bekend als een van de grondleggers van de moderne sneaker.  Denk je aan iconische witte heren sneakers van Nike, dan denk je natuurlijk aan Nike Air Force ‘1, die in 1982 voor het eerst op de markt werd gebracht. Dat werd het begin van de opmars van witte Nike sneakers. Zo werd in 1987 de Nike Air Max 90 gelanceerd.

Adidas sneakers heren

Adolph en Rudolf Dassler creëerden hun eerste sneaker in 1920 in Herzogenaurach, Duitsland. Toen de broers ruzie kregen besloot Adolph het beroemde merk met drie strepen te ontwerpen, Adidas. In 1965 werd de ‘Haillet’ schoen op de markt gebracht. Deze naam veranderde later in de Adidas Stan Smith. Deze wordt gezien als dé iconische witte herenschoenen van Adidas. Vanaf 1969 werden daar sneakers zoals de Adidas Superstar aan toegevoegd.

Puma sneakers heren

Rudolf Dassler besloot zijn eigen merk te beginnen na de breuk met zijn broer Adolph. Dit was het begin van Puma. In 1968 werd de eerste iconische sneaker van Puma geïntroduceerd. Deze was de herkennen aan de herkenbare suède stof waarvan de sneakers gemaakt was. Een van de meest trendy sneakers is de Puma RS-X in vele verschillende modellen.

New Balance sneakers heren

In 1906 richtte de Ierse immigrant William J. Riley de New Balance Arch Support Company op in de omgeving van Boston, waar hij de productie begon in wat later zou eindigen als iconisch sneakermerk. Nu staat New Balance onder andere bekend om de schoenen met het model 574 en 997. Dus ben je op zoek naar witte herenschoenen van New Balance? Zoek niet verder.

Reebok Sneakers heren

Reebok werd in 1958 in Engeland opgericht door een de broers Joe en Jeff Foster, om de familietraditie van het maken van sportschoenen voort te zetten. De naam is ontstaan nadat de broers inspiratie haalden van de Grijze Reebok, een Afrikaanse Antilope. Bekende witte heren sneakers van Reebok zijn onder andere de Club C 85, de Classic Leather en natuurlijk de Basket Classics LFS.

Vans Sneakers heren

Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij een schoenenfabrikant besloot Paul van Doren dat hij zijn eigen merk wilde beginnen. Op 16 maart 1966 opende Van Doren de eerste Vans-winkel onder de naam The Van Doren Rubber Company. In de opeenvolgende decennia groeide Vans uit tot een wereldwijd iconisch merk, met name in de skatewereld. Met herenschoenen als de de Old School en SK8 is dit een sneaker die je absoluut in huis moet hebben.

Heren Sneakers Sale

Ben je op zoek naar betaalbare witte sneakers voor mannen? Witte Sneakers zorgt er persoonlijk voor dat je de beste prijs betaald voor je witte schoenen. Houdt daarom goed onze website in de gaten, want misschien gaat jouw favoriete sneaker binnenkort in de sale.

Hoge Sneakers Heren

Hoge sneakers zijn al lang populair, met name in basketbal. Hoge sneakers werden geïntroduceerd in de sport nadat veel basketbalspelers beweerden dat ze extra ondersteuning voelden nadat ze de schoen aantrokken. Het duurde niet lang voordat deze hoge sneakers de commerciële markten bestormden. Tegenwoordig heeft iedere sneaker liefhebber wel een paar hoge sneakers in de kast staan.

Populaire Heren Sneakers

Door de jaren heen zijn er talloze populaire sneakers geweest. Veel van deze populaire sneakers zijn wereldwijd miljoenen keren verkocht. Laten we dit eerst duidelijk maken: sneakers moet je niet beoordelen als een populariteitswedstrijd. Daarmee doe je de sneaker industrie namelijk tekort. Het gaat bij deze schoenen namelijk om persoonlijk smaak. Wij van Witte Sneakers hebben onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet.