Dames Sneakers

Witte Dames Sneakers check je op WitteSneakers.nl

Op zoek naar witte dames sneakers? Op WitteSneakers.nl vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van witte sneakers voor vrouwen. Van de echte classics tot nieuwe releases. De beste witte dames sneakers vind je op WitteSneakers.nl.

De eerste moderne sneakers die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen, werden in 1982 uitgebracht als resultaat van arbeids activisme. Tijdens een staking van het openbaar vervoer in de jaren ‘80 in New York legden tienduizenden medewerkers alle bus en metrolijnen van de Amerikaanse stad 11 dagen stil.

Zakenvrouwen die op hun sneakers naar werk liepen werden het symbool voor deze iconische staking. Reebok besloot dit moment te gebruiken en ontwierp de Reebok Freestyle. De Freestyle was slechts een voorbeeld van een samenkomst tussen vrouwen, consumptiegewoonten, mode en arbeids activisme. Dit was het begin van de opkomst van de sneaker voor vrouwen.

Witte Sneakers Dames

Witte Sneakers en schoenen zijn en blijven mateloos populair. De meeste vrouwen hebben minstens een paar witte schoenen in de kast staan. Niet heel gek ook, aangezien je witte sneakers bijna met elke outfit kunt combineren. Met iconische sportmerken als Nike, Puma, New Balance en Adidas is er voor ieder wat wils. Breid je schoenen collectie uit met verschillende kleurencombinaties van je favoriete merk. Krijg extra inspiratie met onze colorways.

Nike sneakers dames

Nike is al decennialang een van de koplopers als je denkt aan dames sneakers. Sterker nog, het iconische merk staat al 50 jaar bekend als een van de grondleggers van de moderne sneaker. Wie aan iconische witte Nike sneakers denkt, ziet natuurlijk gelijk de Nike Air Max 90 en de Nike Air Force 1. Breid je collectie uit met een van deze modellen.

Adidas sneakers dames

We kennen allemaal de Stan Smith sneakers van Adidas. Wat veel mensen niet weten is dat deze witte sneaker een van de eerste moderne sneakers was die Adolph Dassler op de markt was. Het mooiste van deze schoen was het feit dat het door zowel vrouwen als mannen gedragen kan worden. In 1969 werden daar modellen als de Adidas Superstar aan toegevoegd. Deze witte sneaker mag dus niet in je kledingkast ontbreken!

Puma sneakers dames

Rudolph Dassler (dé broer van Adolph) creëerde zijn eigen schoenenmerk. En raad eens? Zijn merk Puma veranderde gelijk in de grootste concurrent van zijn broer. Puma staat vooral bekend om de mooie suède sneakers die je vrijwel met alles kunt combineren. Een van de meest iconische leren modellen is de tijdloze Puma Carina. Een modern en trendy model is de Puma RS-X, beschikbaar in veel verschillende varianten.

New Balance sneakers dames

Toen William J. Riley in 1906 het merk New Balance oprichtte, verwachtte hij vast niet dat zijn merk zou uitgroeien als een van de meest verkochte sneaker merken. Zijn bedrijf heeft echter niet altijd deze naam gedragen. Het merk begon als New Balance Arch Support Company. Je kunt je vast voorstellen waarom deze naam niet lang vasthield. De meest herkenbare witte sneakers zijn de New Balance 574 en New Balance 997.

Reebok sneakers dames

Reebok heeft zijn naam te danken aan de Grijze Reebok, een Afrikaanse Antilope. Bekende witte dames sneakers van Reebok zijn onder andere de Club C 85, de Classic Leather en natuurlijk de Basket Classics LFS. Hoewel het merk eerst begon voor sporters, groeide deze markt al snel uit naar bijna elke sneaker liefhebber.

Vans Sneakers dames

Het duurde niet lang voordat Paul van Doren zich realiseerde dat hij zijn eigen schoenenmerk wilde beginnen. In 1966 werden de deuren van de allereerste Vans-winkel geopend onder de naam: The Van Dore Rubber Company. In de jaren die daarop volgde groeide Vans vooral in de skatewereld uit tot een van de bekendste merken. Met sneakers als de Old School en SK8 is en blijft Vans een voorloper van de sneaker industrie.

Dames sneakers sale

Iedereen is altijd op zoek naar de beste prijs voor je nieuwe witte sneakers. Dat is precies waarom wij er zijn. Houdt daarom goed onze website in de gaten, want misschien gaat jouw favoriete sneaker binnenkort in de sale. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier als eerste bij wilt zijn.

Hoge sneakers dames

Denk je aan sneakers, dan denk je ook aan hoge sneakers. Bij WitteSneakers.nl vind je voor een scherpe prijs voor de bekendste hoge sneakers voor dames. Hoewel ze al jarenlang in het dagelijks leven veelvuldig worden gedragen, was dit niet altijd zo. Hoge sneakers werden geïntroduceerd in de sport nadat veel basketbalspelers beweren dat ze extra ondersteuning voelden nadat ze de schoen aangetrokken.

Populaire dames sneakers

Veel populaire dames sneakers zijn wereldwijd miljoenen keren verkocht. Laten we dit eerst duidelijk maken: sneakers moet je niet beoordelen als een populariteitswedstrijd. Daarmee doe je de sneaker industrie namelijk tekort. Het gaat bij deze schoenen namelijk om persoonlijk smaak. Wij van WitteSneakers.nl hebben onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet.